Input Driven – Het Optimaliseren van Je Wagenpark voor Milieubewust Rijden

Jonathan Schlüter | 2 mei 2023
Onze nieuwe website is live! Met deze website houden we je up to date over ons platform en delen we het laatste nieuws en updates uit de transport- en milieusector, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt.

Wij van Input Driven zijn enthousiast om je op de hoogte te stellen van de lancering van onze gloednieuwe website! Dit platform is speciaal ontworpen om je te informeren over het reduceren van de CO2-uitstoot van je wagenpark en hoe je met een duurzame koers de toekomst tegemoet kunt gaan.

Onze fonkelnieuwe website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar zit tevens boordevol waardevolle informatie over het vergroenen van je wagenpark. We hebben een schat aan praktische tips, adviezen en inspirerende verhalen verzameld om je te begeleiden in de weg naar meer duurzame voertuigen.

Hier is wat je kunt verwachten van de Input Driven website:

  • Natuurlijk bieden we je een blik op de mogelijkheden van ons platform. We hebben een handige korte video toegevoegd zodat je binnen enkele minuten een duidelijk beeld hebt van wat ons platform voor jou in petto heeft.
  • We verschaffen inzicht in CO2-uitstoot en verklaren waarom het bezitten van een milieuvriendelijk wagenpark zo cruciaal is.
  • We delen bijzonder praktische tips en slimme trucs om duurzame strategieën toe te passen binnen je wagenpark.
  • Je kunt je laten inspireren door succesverhalen van bedrijven die hun wagenpark hebben omgetoverd tot een groene oase.
  • We presenteren de laatste nieuwtjes en updates uit zowel de transport- als milieusector, zodat je te allen tijde op de hoogte blijft van de meest actuele ontwikkelingen.

Wij kijken uit naar jouw reactie. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor vragen of suggesties. Samen kunnen we het verschil maken en een duurzame toekomst tegemoet rijden!

Input Driven

Indien je op zoek bent naar een efficiënte en moeiteloze methode om vertrouwd te raken met ons platform, hebben we goed nieuws in petto. Wij hebben een beknopte video ontwikkeld die je binnen enkele minuten een grondig begrip biedt van de werking van ons platform.

Deze video fungeert als de ideale bron om snel inzicht te verwerven in onze platformfunctionaliteit. Dus, waarom nog wachten? Aarzel niet om op de video te klikken en jouw verkenning van ons platform te starten!

En als je de voorkeur geeft aan meer uitgebreide informatie, biedt de volgende pagina een overzicht van de voornaamste componenten van ons platform.

Volg ons ook op Linkedin!

Blog

We proberen je op de hoogte te houden over het laatste nieuws en updates uit de transport- en milieusector, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt.

Zero Emissiezone vanaf 2025: Groen en Duurzaam Transport

Vanaf 2025 worden zero emissiezones ingevoerd in steden om luchtkwaliteit te verbeteren en CO2-uitstoot te verminderen.
Lees meer

5 Praktische Tips om Duurzame Mobiliteit in Jouw Bedrijf te Vergroten

Het wordt steeds belangrijker om duurzame mobiliteit te bevorderen binnen jouw bedrijf vanuit economisch en maatschappelijk oogpunt.
Lees meer

De 5 Belangrijkste Mobiliteitstrends die je niet mag missen

Lees in dit artikel de 5 belangrijkste mobiliteitstrends van dit moment die je als bedrijf niet mag missen!
Lees meer

2023: Een droomstart voor InputDriven

Het was een uitdagende periode voor InputDriven, maar met trots kunnen we zeggen dat we ons platform hebben weten te realiseren in 2023!
Lees meer