2023: Een droomstart voor InputDriven

Jonathan Schlüter | 22 januari 2024
Het was een uitdagende periode voor InputDriven, maar met trots kunnen we zeggen dat we ons platform hebben weten te realiseren in 2023!

Hoe ons jaar is verlopen

Eerste klanten

We zijn verheugd om onze eerste klanten te verwelkomen. Na maanden van ontwikkeling en testen hebben zij het vertrouwen in ons platform gesteld en zijn ze aan boord gekomen. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn enthousiast om hen te ondersteunen bij hun duurzame mobiliteitsdoelen.

Inputdriven Huisstijl ontwikkeld en doorgevoerd

Naast de ontwikkeling van ons platform hebben we ook veel aandacht besteed aan onze huisstijl. We hebben een professioneel en herkenbaar merk neergezet dat past bij ons bedrijf en waar we trots op zijn. Onze huisstijl is inmiddels volledig doorgevoerd in al onze communicatie-uitingen.

Delen informatie (InputDriven Blog)

Als onderdeel van onze strategie om waardevolle informatie te delen, zijn we begonnen met het schrijven van blogartikelen. We willen onze kennis en inzichten delen met anderen die geïnteresseerd zijn in duurzame mobiliteit. Op onze blog vind je regelmatig nieuwe artikelen met tips, trends en praktische informatie.

Whitepaper geschreven (E-book Duurzame Mobiliteit voor Werkgevers)

Om onze expertise verder te delen hebben we ook een whitepaper geschreven, genaamd “E-book Duurzame Mobiliteit voor Werkgevers”. In dit e-book behandelen we de belangrijkste aspecten van duurzame mobiliteit en bieden we praktische handvatten voor werkgevers die hiermee aan de slag willen. Het e-book is gratis te downloaden op onze website.

Ontwikkeling InputDriven App (september/ oktober release)

We zijn volop bezig met de ontwikkeling van een app die ons platform nog toegankelijker maakt voor onze klanten. Met de app kunnen zij eenvoudig hun CO2-uitstoot monitoren en inzicht krijgen in hun duurzame mobiliteitsprestaties. We streven ernaar om de app in september/oktober uit te brengen.

Hoe we de toekomst tegemoet gaan

Teamuitbreiding per februari 2024

Om aan de groeiende vraag naar onze diensten te voldoen, zijn we verheugd om aan te kondigen dat ons team per februari 2024 wordt uitgebreid. Hierover te zijner tijd meer. We krijgen hierbij de ondersteuning vanuit ons moederbedrijf Hittra.

Met al deze ontwikkelingen en mijlpalen zijn we enthousiast over de toekomst van ons bedrijf. We blijven ons inzetten om waardevolle oplossingen te bieden en willen een positieve impact maken op het gebied van duurzame mobiliteit.

Heb je interesse in ons platform? Vraag dan nu een gratis demo aan en ontdek zelf hoe slim, eenvoudig en efficiënt onze oplossing is!

Blog

We proberen je op de hoogte te houden over het laatste nieuws en updates uit de transport- en milieusector, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt.

Rapportage Werkgebonden Personenmobiliteit: Alles wat je moet weten!

Werkgebonden Personenmobiliteit Rapport: alles wat je moet weten over mobiliteit op het werk. Lees onze complete gids voor meer informatie!
Lees meer

Gegevensverzameling: Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit

Rapportageverplichting mobiliteit: Belangrijke informatie over werkgebonden personenmobiliteit en gegevensverzameling.
Lees meer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Een Gids voor Succesvolle Implementatie

Leer hoe je Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen effectief implementeert met onze praktische gids en tips voor succes. Begin vandaag nog!
Lees meer

Zero Emissiezone vanaf 2025: Groen en Duurzaam Transport

Vanaf 2025 worden zero emissiezones ingevoerd in steden om luchtkwaliteit te verbeteren en CO2-uitstoot te verminderen.
Lees meer